Accountmanager Retail - Wijk bij Duurstede (40 uur)

Ben jij het ervaren salestalent dat ervoor kan zorgen dat onze snacks binnen Retail verkrijgbaar zijn? Zie jij het als jouw taak om NewForrest met jouw klant specifieke verkooptactieken en kennis van de markt het leidende minisnackbedrijf binnen Retail te maken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Retail ben je de ambassadeur van onze missie en visie waarbij de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. NewForrest heeft onder andere voor de bekende merken Kwekkeboom Oven en Buitenhuis een strategie bepaald en die kan jij tot een succes maken. Hoe? Door een relevant relatienetwerk op te bouwen en commerciële kansen om te zetten in succesvolle acties. Je creëert en beheert preferred supplier partnerships met topaccounts, voert onderhandelingen over jaarcondities en adviseert jouw klanten over prijsstelling en volumes. Je wordt verantwoordelijk voor de vooraf opgestelde persoonlijke doelstellingen zoals omzet, marge en het uitbreiden van ons netwerk. Door jouw luisterend oor zorg jij voor een optimale inventarisatie van de klantbehoeften, die je vervolgens vanuit een adviserende rol omzet naar concrete business. Omdat jij als geen ander weet wat er speelt in de branche, ben je met jouw kennis en ervaring van grote waarde. Door jouw ervaringen te delen met de organisatie, bouw je mee aan de verdere groei en professionalisering van NewForrest.

Wie ben jij?

Je hebt een hbo- of wo-diploma richting commercie en twee tot vijf jaar ervaring als vertegenwoordiger of rayonmanager binnen de FMCG-branche. Je voelt je helemaal thuis in het sales vak en bent toe aan een volgende stap! Je ziet commerciële kansen en bent een kei in onderhandelen en verkopen. Vanzelfsprekend staan kwaliteit en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel en zie je het behalen van de verkoopdoelstellingen als dé uitdaging waar je jouw ondernemerschap in kwijt kunt. Je kunt planmatig en zelfstandig opereren, maar vindt een goede samenwerking met collega’s ook belangrijk. Om de administratieve zaken in goede banen te leiden, kun je goed met Microsoft Office overweg. Uiteraard voel jij je aangetrokken tot onze A-merk producten en weet je jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de minisnacks voor heel Europa. Dit merk is favoriet bij horecagelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat fingerfood steeds relevanter wordt. Het is onze missie om onze producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 100 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Als Accountmanager Retail bij NewForrest heb je een zelfstandige functie waarin je je ondernemerschap en gedrevenheid volledig kwijt kunt. Mensen met ambitie zijn bij NewForrest aan het goede adres. Wij stomen onze toptalenten graag in een aantal jaren klaar voor een mooie stap naar een volgende functie, bijvoorbeeld als National Accountmanager.

Je krijgt een leaseauto, laptop en mobiele telefoon tot je beschikking. NewForrest biedt verder een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?

Ben jij ervan overtuigd dat jij de aangewezen persoon bent om de distributie van onze merken uit te bouwen in Retail? En herken je jezelf in het profiel? Mail dan een motivatiebrief met je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco van der Laan, Marketing & Sales Directeur, via telefoonnummer: 088-7676700.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services