nieuws item

NewForrest presenteert nieuwe fingerfood concepten op de PLMA 2022

4 mei 2022

NewForrest says Cheese !

Het team van NewForrest laat de internationale foodbranche graag kennismaken met onze nieuwste cheese appetizers & plant based fingerfood concepten op de PLMA 2022 te Amsterdam.

Met zo’n 20.000 bezoekers en 2.000 deelnemers is de PLMA een belangrijke beurs voor de internationale Food & Beverage branche. Alle nieuwste ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie worden hier gepresenteerd. De PLMA vindt dit jaar plaats van 31 mei tot en met 01 juni 2022, in de RAI te Amsterdam.

NewForrest Fingerfood ontwikkelde voor de PLMA acht nieuwe concepten; varierend van Cheese Appetizers tot aan Plant-based-favourites voor oven, airfryer en frituur. Maak kennis met de nieuwe Cheese Appetizers ; de Nacho Cheddar Bites, Swiss Raclette Bites en de Halloumi Style Cubes. Of ontdek onze nieuwe Plant-Based-favourites ; Apple Tibbits, Vish fingers, Vish chunks, Vish Shrimps en de Nacho Cheese Cauliflower nuggets. Ons R&D team zorgt op de PLMA voor ‘the perfect serve’ en onze innovaties kunt u ter plekke komen proeven. NewForrest wil hiermee nieuwe zakenpartners inspireren tot co-creatie, co-manufacturing en private label-samenwerking.

Wij gaan graag de samenwerking aan met internationale food(service)bedrijven en retailers en wij ontvangen u dan ook graag op onze stand.

U vindt NewForrest Fingerfood in de RAI in Amsterdam, hal 5, stand F-6353.

NewForrest Fingerfood

NewForrest Fingerfood

Contactformulier