Merken

Kwekkeboom Oven & Airfryer

Kwekkeboom Oven & Airfryer is de grondlegger van de nog altijd groeiende ovensnackscategorie.
De introductie in 2014 was net zo vernieuwend als indertijd die van de kroket door Herman Kwekkeboom. Kwekkeboom Oven & Airfryer is erin geslaagd krokante snacks net zo krokant uit de oven en airfryer te laten komen als uit de frituurpan, met de vertrouwde premium kwaliteit van Kwekkeboom. Hierdoor werd de markt van ovensnacks opengebroken en kreeg de diepvriescategorie een nieuwe impuls. Kwekkeboom is hiervoor onderscheiden met diverse retailprijzen. Inmiddels bestaat het assortiment uit een range veelgeprezen borrel- en maaltijdsnacks.

Ga voor meer informatie naar: https://www.kwekkeboom.nl/

"We maken bekende, historische merken. Dat maakt me steeds weer heel trots op dit bedrijf."

Desmond Dijkgraaf - Marketing

Buitenhuis

Sinds 1960 is Buitenhuis marktleider in de Foodservice markt. Met het uitgebreide assortiment fingerfoods van excellente kwaliteit heeft Buitenhuis een zeer goede reputatie opgebouwd bij zijn klanten. De fingerfoods van Buitenhuis zijn beschikbaar in alle denkbare varianten: van kaashapjes, kipnuggets, bitterballen en gehaktballetjes tot garnalen, mini-loempia’s en groentehapjes. Bijzonder succesvol is Buitenhuis ook met haar slimme mixverpakkingen: de hapjes zijn in grootte exact op elkaar afgestemd, zodat met één bereidingstijd het perfecte eindresultaat wordt gerealiseerd.

Ga voor meer informatie naar: https://www.buitenhuissnacks.nl/

Yumz

Yumz is het jongste merk van NewForrest, opgericht in 2018. Yumz is opgericht om de toenemende, vooral internationale vraag, naar fingerfoods te beantwoorden. Inmiddels wordt Yumz in meer dan 15 landen in zowel het retail als het Foodservice kanaal verkocht. De Yumz range bestaat op dit moment uit 6 SKU’s met internationaal georiënteerde fingerfoods. Alle Yumz producten kunnen zowel in de frituur als in de oven bereid worden en zijn beschikbaar in verschillende verpakkingsformaten.