nieuws item

NewForrest Fingerfood presenteert nieuwe fingerfood-concepten tijdens Anuga 2021

27 september 2021

NewForrest Fingerfood presenteert nieuwe fingerfood-concepten tijdens Anuga 2021

Het productdevelopmentteam van NewForrest laat de internationale foodbranche kennismaken met onze nieuwe fingerfood-concepten op ’s werelds belangrijkste F&B-beurs: Anuga 2021 in Keulen.

NewForrest Fingerfood ontwikkelde acht productconcepten voor Cheese Appetizers en Plant-based-favourites voor oven, airfryer en frituur. Ons productdevelopmentteam presenteert deze concepten tijdens Anuga 2021 en wil daarmee nieuwe zakenpartners inspireren tot co-creatie, co-manufacturing of privatelabel-samenwerking.

Met zo’n 7.400 deelnemers en 165.000 bezoekers is Anuga de belangrijkste beurs voor de internationale F&B-branche. Alle nieuwe ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie worden hier gepresenteerd. NewForrest Fingerfood is daarbij graag aanwezig om zelf inspiratie op te doen, maar vooral ook om branchegenoten te inspireren met onze nieuwe concepten voor Cheese Appetizers en Plant-based-favourites.

Van 9 tot en met 13 oktober leren branchegenoten bij onze stand de nieuwe Cheese Appetizers kennen, namelijk de Nacho Cheddar Bites, Swiss Raclette Bites en Halloumi Cubes. Ook de nieuwe Plant-Based-favourites Chili Cheese Bites, Apple Tibbits, Vish sticks, Vish filets en Vish chunks worden gepresenteerd.

Consumenten verruilen hun eetpatroon van drie maaltijden per dag steeds vaker voor meerdere kleine snackmomenten, fingerfood zal daarbij een steeds grotere rol gaan spelen. Onze ontwikkelings- en productiefaciliteiten zijn daarop voorbereid. We gaan daarom graag de samenwerking aan met internationale food(service)bedrijven en retailers.

U vindt NewForrest Fingerfood in Anuga Frozen Food, Hall 4.2, standnummer: C061g