nieuws item

Uitbreiding NewForrest in Duitsland

4 november 2022

NewForrest slaat zijn vleugels uit ; opening 2e productie locatie in Duitsland

NewForrest Fingerfood is een dynamisch bedrijf dat zich sinds 2017 na de verzelfstandiging heeft ontwikkeld van Fingerfood Specialist in de Benelux tot een internationale speler.

“Dit hebben we gedaan naar onze overtuiging dat we op basis van innovatie, kwaliteit en flexibele/schaalbare productie voor (internationale) klanten heerlijke en eerlijke producten kunnen produceren en leveren. Dit aangevuld met onze merken Kwekkeboom Oven & Airfryer, Buitenhuis, Yumz (international label) en een sterk en enthousiast team, willen we dit mooie bedrijf verder uitbouwen” aldus Marcel de Backer, CEO van NewForrest.

In 2020 is de productiecapaciteit en opslagcapaciteit met 50% uitgebreid. NewForrest heeft in 2018 een extra locatie naast het hoofdpand in Wijk bij Duurstede gekocht en hier een Innovatiecentrum, ontwikkellaboratorium en een pilotplant gebouwd welke in 2021 is geopend. De afgelopen jaren heeft deze aanpak groei gebracht in omzet en personeelsbestand en ook geresulteerd in verschillende uitbreidingen.

“Dit jaar is er wederom een uitbreiding en zijn we trots op het feit dat we in Bad Iburg (Duitsland) een 2e productielocatie hebben opgestart die vanaf oktober 2022 operationeel is.
Onze nieuwe productielocatie geeft extra capaciteit en flexibiliteit om met onze innovaties verder te groeien tot DE Fingerfood Specialist van Europa” aldus Marcel de Backer.

voor vragen :

Marketing Manager NewForrest  / Arina Abbring a.abbring@newforrest.nl

telnr : 06 – 30 35 08 23

NewForrest Fingerfood

NewForrest Fingerfood

Contactformulier