kwekkeboom-oven-white-240px.png

Grondlegger van de snelgroeiende ovensnacks-categorie.

Kwekkeboom Oven is de grondlegger van de snelgroeiende ovensnacks-categorie.

De geschiedenis van Kwekkeboom gaat terug tot 1900, toen Herman Kwekkeboom begon met zijn patisserie in Amsterdam. Van hier uit introduceerde hij de kroket, destijds net zo vernieuwend als Kwekkeboom Oven nu. Want Kwekkeboom Oven is erin geslaagd krokante snacks net zo krokant uit de oven te laten komen, als uit de frituurpan. Met de vertrouwde premium kwaliteit van Kwekkeboom. Een echte innovatie waarmee de markt van ovensnacks werd opengebroken en de diepvries categorie een nieuwe impuls kreeg. Hiervoor werd Kwekkeboom onderscheiden met alle retailprijzen, inclusief de SIAL Country Award in Parijs.

Inmiddels bestaat het assortiment van Kwekkeboom Oven uit zowel borrelsnacks, maaltijdsnacks als een range luxe croquetjes.

buitenhuis-240px.png

Hét toonaangevende merk minisnacks in de Out-of-Home markt.

Sinds 1960 is Buitenhuis in de Out-of-Home markt met afstand marktleider. Met het meest uitgebreide assortiment fingerfoods van excellente kwaliteit heeft Buitenhuis een zeer goede reputatie opgebouwd bij haar klanten.

De fingerfoods van Buitenhuis zijn beschikbaar in alle denkbare varianten: van kaashapjes, kipnuggets, bitterballen en gehaktballetjes tot garnalen, mini-loempia’s en groentehapjes.

Bijzonder succesvol is Buitenhuis ook met haar slimme mixverpakkingen: de hapjes zijn in grootte  exact op elkaar afgestemd, zodat met één bereidingstijd het perfecte eindresultaat wordt gerealiseerd.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services