Geïnteresseerd?

Wilt u mogelijkheden voor co-makership bespreken? Neem hier contact op.

Bedrijfsgegevens

NewForrest
Watermolenweg 7
3961 NG Wijk bij Duurstede
The Netherlands
+031 (0)88-7676700
+031 (0)88-7676701
info@newforrest.nl
KvK: 61466387
IBAN: NL05RABO0191849766
BTW: NL8543.53.367.B01

Vacatures

Steek jij graag je handen uit de mouwen en werk je graag in een gemotiveerd team? NewForrest heeft verschillende leuke banen waar jij jouw talent en energie in kwijt kunt.

Inpakker

Ben jij de medewerker die er handmatig voor zorgt dat het gereed product ingepakt wordt? Werk jij daarbij binnen de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit en kwantiteit? Zie jij het als jouw taak om de gevraagde productie conform planning en de gestelde normen te verpakken? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wat ga je doen?

 • Je pakt handmatig de producten in, je plakt de dozen en stapelt deze op pallets/rekken
 • Je beoordeelt de kwaliteit van de producten op uiterlijk aan de hand van de gestelde normen
 • Je stelt de verpakkingsmachines in aan de hand van proceslijsten
 • Je verwijdert niet correcte producten. Je waarschuwt de Lijnoperator Inpak of Teamleider bij afwijkingen
 • Je voert je werkzaamheden uit conform de geldende HACCP-, bedrijfs-, hygiëne- en Arboregels

Productiemedewerker

Heb jij al in een productie omgeving gewerkt? Vind je het representatief houden van je werkomgeveing belangrijk? Ben je bekend met de HACCP regels? Maak je graag deel uit van het maken van een mooi product? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

 • Je voert reinigingswerkzaamheden uit en of controleert of de machines en/of werkplek overeenkomstig de schoonmaakinstructies zijn gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Je voert de op- en afbouw uit van één of enkele machines of delen van productielijnen aan de hand van proceslijsten.
 • Je regelt het tempereren, mengen, malen en afwegen van diverse grondstoffen voor productie.
 • Je vult de apparatuur bij met grondstoffen zodanig dat de productie ongehinderd door kan gaan.
 • Je beoordeelt de kwaliteit op uiterlijk aan de hand van normen (geldende HACCP-, bedrijfs- en hygiëneregels, alsook de voorschriften met betrekking tot ARBO (veiligheid) en milieu), het verwijderen van niet correcte producten en waarschuwen van de Teamleider of Lijnoperator bij (grote) afwijkingen.
 • Je bedient, vult bij en controleert één of enkele machines voor bewerking van grondstoffen zoals mengen, verhitten en verkleinen.

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat appetizers steeds relevanter worden. Het is onze missie om onze premium producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 80 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een 28- tot 40-urige werkweek op onze locatie in WIjk bij Duurstede. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2- of 3-ploegendienst en indien noodzakelijk in het weekend. Jij krijgt binnen NewForrest de mogelijkheid om jezerlf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. We bieden een marktconform salaris en een vaste eindejaarsuitkering.

Geïnteresseerd?

Zie jij het helemaal zitten om de kwaliteit binnen NewForrest te waarborgen en herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan via onze website www.newforrest.nl/nl/contact#vacatures

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cindy Prijs, Medewerkster Personeelsplanning, via telefoonnummer: 088-7676753.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw analytisch talent optimaal kan inzetten? Ben je een expert in het maken van rapportages? Spreekt het jou aan om in een klein team grote verantwoordelijkheden te dragen? Wil jij doorgroeien en heb je veel ambitie? Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Controller ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren en rapporteren van de kostprijsberekeningen en het controleren en bewaken van de verkoopprijzen en verkoopmarges. En hiervoor heb je veelvuldig contact met de Sales en Supply Chain afdeling. Ook het voeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie is een onderdeel van de functie.

Daarnaast vervang je tijdens afwezigheid de Financieel Controller en werk je nauw samen met de Algemeen Directeur.

Wie ben jij?

Het werk van een Junior Controller is verantwoordelijk werk, waarvoor vakkennis nodig is. Een HBO diploma vormt daarom je basis. En relevante werkervaring is zeer waardevol.
Voldoe jij aan de volgende eisen?

 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie of accountancy,
 • Enige werkervaring, opgedaan in een soortgelijke functie,
 • Analytisch, accuraat en je werkt gestructureerd,
 • In staat om, zowel zelfstandig als in een team, proactief te werken,
 • Uitstekende kennis van Microsoft Office Excel.
 • Ervaring in de foodsector is een pré.

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat fingerfood steeds relevanter word. Het is onze missie om onze producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 100 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Als Junior Controller heb je een uitdagende en verantwoordelijke rol binnen de organisatie. In deze functie is doorgroei zeker mogelijk vandaar dat mensen met ambitie bij NewForrest aan het goede adres zijn. NewForrest biedt een zeer dynamische werkomgeving en collega’s met een enorme drive. Verder bieden we een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?

Wil jij ons Finance team versterken? En heb jij ambitie om door te groeien? En herken je jezelf in het profiel? Mail dan een motivatiebrief met je CV naar vacatures@newForrest.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique de Wit, Personeelszaken, via telefoonnummer: 088-7676700.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij een geboren onderhandelaar en ben jij in staat om de beste onderhandelingen te voeren omtrent prijzen binnen de foodsector? Ben jij daarnaast in staat om de inkoopstrategie verder te ontwikkelen en vast te leggen? En vind jij het een uitdaging door middel van projecten ons bedrijf nog efficiënter te maken? Dan zoeken wij jou als Inkoper voor ons bedrijf en willen wij graag kennis maken met jou!

Wat ga je doen?

Als Inkoper ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het inkoopproces. Denk daarbij aan het zoeken naar nieuwe producten en het beoordelen van leveranciers en offertes. Daarnaast voer jij de onderhandelingen met leveranciers en sluit jij de inkoopcontracten af. Tevens bekijk jij hoe jij de kosten van de organisatie nog meer kan reduceren en analyseer je het huidige inkoopbeleid. Je bent in deze functie voornamelijk verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, verpakkingen, uitzendtarieven en facilitaire inkopen, zoals energie en ICT apparatuur.

Wie ben jij?

Als inkoper ben jij een geboren onderhandelaar met ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en beschik jij over een commerciële mindset. Je hebt inzicht in de prijs-kwaliteitsverhouding en gaat altijd op zoek naar de beste producten en de beste prijs. Je bent daadkrachtig en laat je niet snel van de wijs brengen, jij hebt namelijk een duidelijk visie omtrent het inkoopbeleid. Je weet precies wat er speelt met leveranciers en klanten. Je brengt én haalt informatie waardoor samenwerking met collega’s en leveranciers belangrijk is. Uiteraard voel jij je aangetrokken tot onze A-merkproducten en weet je jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een cijfermatig inzicht en bent op de hoogte van de trends op de inkoopmarkt binnen food;
 • Je beschikt over een uitgebreide en up-to-date markt-en productkennis in de foodsector.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt gevorderde kennis over strategisch inkopen (Nevi 1 en 2)

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de minisnacks voor heel Europa. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat fingerfood steeds relevanter word. Het is onze missie om onze producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 100 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Als Inkoper heb je binnen de organisatie een eindverantwoordelijke functie waarin je je ondernemerschap en doorzettingsvermogen volledig kwijt kunt. Mensen met ambitie zijn bij NewForrest aan het goede adres. NewForrest biedt een zeer dynamische werkomgeving en collega’s met een enorme drive. Verder bieden we een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?

Ben jij ervan overtuigd dat jij ervoor kan zorgen dat alles op rolletjes loopt op de Inkoop afdeling? En dat je met interne projecten een verbetering kunt aanbrengen voor de organisatie? En herken je jezelf in het profiel? Mail dan een motivatiebrief met je CV naar vacatures@newForrest.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique de Wit, Personeelszaken, via telefoonnummer: 088-7676700.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services