On trend

Genieten van lekker eten. Dat is een fundamentele drijfveer van onze categorie.
Verwenmomenten helpen ons de dag door. Een kleine, warme snack bij de borrel maakt het feestje compleet. De appetizer markt heeft een ijzersterk fundament.
De wereld verandert: we leven sneller, individueler, internationaler. Dat beïnvloedt ook de manier waarop we eten. Nieuwe eetmomenten zijn in opkomst. Kleine hapjes worden de bouwsteen van onze grote maaltijd, en dat gaat verder dan tapas of sushi.
Finger foods bepalen de foodmarkt van morgen. NewForrest bouwt daar aan mee.

Faciliteiten

Een belangrijk deel van onze business bestaat uit de ontwikkeling en co-manufacturing van snacks voor andere bedrijven. We hebben substantieel geïnvesteerd in de hiervoor benodigde productiemiddelen. We werken op co-manufacturing basis samen met een aantal internationaal gerenommeerde food service bedrijven. Daarnaast produceren we Private Labels ten behoeve van verschillende toonaangevende retailers.
R&D

R&D

Het succes van NewForrest is geworteld in onze zeer innovatieve en creatieve R&D afdeling. De voorsprong in kennis op het gebied van oven- en andere relevante technologieën heeft ons in staat gesteld het initiatief in de categorie te nemen. Een uitgebreide NPD pipeline met innovatieve snack- en fingerfoods concepten is beschikbaar voor zowel onze eigen merken als de productlijnen van onze business partners. We hebben een uitgebreide ervaring in het efficient opschalen, en in de begeleiding van een soepele en professionele implementatie naar de productintroductie.

Productiefaciliteiten

Productiefaciliteiten

State-of-the-art productiefaciliteiten bieden de mogelijkheid een breed scala producten te maken.
We hebben de beschikking over een veelvoud aan technologieën om bijna elk type voedingsingrediënt om te zetten naar topkwaliteit appetisers naar uw wens: vormen, snijden, spuiten, extruden, batteren, paneren, garen, frituren, etc. Daarnaast bieden wij verpakkingsoplossingen in alle formaten en soorten, van vouwdoos tot stazak en van flowpack tot tray-packaging.
Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteitsbewaking is een essentieel onderdeel in elke fase van ons productieproces. Uiteraard voldoen we aan alle EU normen en waarden met betrekking tot voedselproductie, en we hebben vele relevante kwaliteitscertificaten in huis. Voedselveiligheid en total quality staan bovenaan onze prioriteitenlijst. De focus op kwaliteit gaat echter verder dan onze procedures en richtlijnen: het is onderdeel van onze cultuur.
Customer Relationship

Customer Relationship

Ons account team staat klaar om met u samen te werken. Van idee tot snack, van marktkans tot market launch. Onze aanpak is pro-actief en we werken effectief samen met u naar het beste eindproduct.
custom-made1.png

Inspiratie

Kaas, vlees, groente, kip… Gepaneerd, op tempura-basis, extruded. Gesneden of gevormd.
Een wereld van mogelijkheden opent zich in onze R&D afdeling. Co-creatie is onze passie.

We nodigen u graag uit hier geïnspireerd te worden. Ons CustomMade team staat klaar om uw wensen en ideeën te vertalen in perfecte fingerfoods. U zult niet teleurgesteld worden.

Contact

We gaan graag met u aan de slag om uw business kansen van morgen in te vullen.
Neem hier de eerste stap; we horen graag van u.

Jasper Swart

Sales Manager

: j.swart@newforrest.nl
: + 31 (0)6 51292542
contact.jpg
©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services