nieuws item

NewForrest Fingerfood presenteert nieuwe concepten tijdens Anuga

19 september 2019

NewForrest Fingerfood presenteert nieuwe fingerfood concepten tijdens Anuga 2019

Ons product development team laat de internationale food branche kennismaken met onze nieuwe fingerfood concepten op ’s werelds belangrijkste F&B-beurs: Anuga 2019 in Keulen.

NewForrest Fingerfood ontwikkelde acht productconcepten voor Cheese classics en Veggie favourites voor oven, airfryer en frituur. Ons product development team presenteert deze concepten tijdens Anuga 2019 en wil daarmee nieuwe business partners inspireren voor co-creatie, co-manufacturing en/of private label-samenwerking.

Met zo’n 7.400 deelnemers en rond de 165.000 bezoekers is Anuga de belangrijkste beurs voor de internationale F&B-branche. Alle nieuwe ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie worden hier gepresenteerd. NewForrest Fingerfood is daarom graag aanwezig. Om zelf inspiratie op te doen, maar vooral ook om branchegenoten te inspireren met onze nieuwe concepten voor Cheese classics en Veggie favourites. Wij verwachten dat fingerfood het eetpatroon in de toekomst zal bepalen. Onze ontwikkelings- en productiefaciliteiten zijn daarop voorbereid. We gaan daarom graag de samenwerking aan met internationale food(service)bedrijven en retailers.

U vindt NewForrest Fingerfood in Anuga Frozen Food, Hall 4.2, standnummer: C-069