Inkoper Wijk bij Duurstede (32 uur)

Ben jij een geboren onderhandelaar en ben jij in staat om de beste onderhandelingen te voeren omtrent prijzen binnen de foodsector? Ben jij daarnaast in staat om de inkoopstrategie verder te ontwikkelen en vast te leggen? En vind jij het een uitdaging door middel van projecten ons bedrijf nog efficiënter te maken? Dan zoeken wij jou als Inkoper voor ons bedrijf en willen wij graag kennis maken met jou!

Wat ga je doen?

Als Inkoper ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het inkoopproces. Denk daarbij aan het zoeken naar nieuwe producten en het beoordelen van leveranciers en offertes. Daarnaast voer jij de onderhandelingen met leveranciers en sluit jij de inkoopcontracten af. Tevens bekijk jij hoe jij de kosten van de organisatie nog meer kan reduceren en analyseer je het huidige inkoopbeleid. Je bent in deze functie voornamelijk verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, verpakkingen, uitzendtarieven en facilitaire inkopen, zoals energie en ICT apparatuur.

Wie ben jij?

Als inkoper ben jij een geboren onderhandelaar met ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en beschik jij over een commerciële mindset. Je hebt inzicht in de prijs-kwaliteitsverhouding en gaat altijd op zoek naar de beste producten en de beste prijs. Je bent daadkrachtig en laat je niet snel van de wijs brengen, jij hebt namelijk een duidelijk visie omtrent het inkoopbeleid. Je weet precies wat er speelt met leveranciers en klanten. Je brengt én haalt informatie waardoor samenwerking met collega’s en leveranciers belangrijk is. Uiteraard voel jij je aangetrokken tot onze A-merkproducten en weet je jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een cijfermatig inzicht en bent op de hoogte van de trends op de inkoopmarkt binnen food;
  • Je beschikt over een uitgebreide en up-to-date markt-en productkennis in de foodsector.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt gevorderde kennis over strategisch inkopen (Nevi 1 en 2)

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de minisnacks voor heel Europa. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat fingerfood steeds relevanter word. Het is onze missie om onze producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 100 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Als Inkoper heb je binnen de organisatie een eindverantwoordelijke functie waarin je je ondernemerschap en doorzettingsvermogen volledig kwijt kunt. Mensen met ambitie zijn bij NewForrest aan het goede adres. NewForrest biedt een zeer dynamische werkomgeving en collega’s met een enorme drive. Verder bieden we een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?

Ben jij ervan overtuigd dat jij ervoor kan zorgen dat alles op rolletjes loopt op de Inkoop afdeling? En dat je met interne projecten een verbetering kunt aanbrengen voor de organisatie? En herken je jezelf in het profiel? Mail dan een motivatiebrief met je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique de Wit, Personeelszaken, via telefoonnummer: 088-7676700.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services