Junior Controller - Wijk bij Duurstede (40 uur)

Zoek jij een veelzijdige baan waarbij jij jouw analytisch talent optimaal kan inzetten? Ben je een expert in het maken van rapportages? Spreekt het jou aan om in een klein team grote verantwoordelijkheden te dragen? Wil jij doorgroeien en heb je veel ambitie? Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Controller ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren en rapporteren van de kostprijsberekeningen en het controleren en bewaken van de verkoopprijzen en verkoopmarges. En hiervoor heb je veelvuldig contact met de Sales en Supply Chain afdeling. Ook het voeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie is een onderdeel van de functie.

Daarnaast vervang je tijdens afwezigheid de Financieel Controller en werk je nauw samen met de Algemeen Directeur.

Wie ben jij?

Het werk van een Junior Controller is verantwoordelijk werk, waarvoor vakkennis nodig is. Een HBO diploma vormt daarom je basis. En relevante werkervaring is zeer waardevol.
Voldoe jij aan de volgende eisen?

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie of accountancy,
  • Enige werkervaring, opgedaan in een soortgelijke functie,
  • Analytisch, accuraat en je werkt gestructureerd,
  • In staat om, zowel zelfstandig als in een team, proactief te werken,
  • Uitstekende kennis van Microsoft Office Excel.
  • Ervaring in de foodsector is een pré.

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat fingerfood steeds relevanter word. Het is onze missie om onze producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 100 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Als Junior Controller heb je een uitdagende en verantwoordelijke rol binnen de organisatie. In deze functie is doorgroei zeker mogelijk vandaar dat mensen met ambitie bij NewForrest aan het goede adres zijn. NewForrest biedt een zeer dynamische werkomgeving en collega’s met een enorme drive. Verder bieden we een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?

Wil jij ons Finance team versterken? En heb jij ambitie om door te groeien? En herken je jezelf in het profiel? Mail dan een motivatiebrief met je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique de Wit, Personeelszaken, via telefoonnummer: 088-7676700.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services