Inpakkers, Productiemedewerkers - Wijk bij Duurstede (28-40 uur)

Steek jij graag je handen uit de mouwen en werk je graag in een gemotiveerd team? NewForrest heeft verschillende leuke banen waar jij jouw talent en energie in kwijt kunt.

Inpakker

Ben jij de medewerker die er handmatig voor zorgt dat het gereed product ingepakt wordt? Werk jij daarbij binnen de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit en kwantiteit? Zie jij het als jouw taak om de gevraagde productie conform planning en de gestelde normen te verpakken? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wat ga je doen?

 • Je pakt handmatig de producten in, je plakt de dozen en stapelt deze op pallets/rekken
 • Je beoordeelt de kwaliteit van de producten op uiterlijk aan de hand van de gestelde normen
 • Je stelt de verpakkingsmachines in aan de hand van proceslijsten
 • Je verwijdert niet correcte producten. Je waarschuwt de Lijnoperator Inpak of Teamleider bij afwijkingen
 • Je voert je werkzaamheden uit conform de geldende HACCP-, bedrijfs-, hygiëne- en Arboregels

Productiemedewerker

Heb jij al in een productie omgeving gewerkt? Vind je het representatief houden van je werkomgeveing belangrijk? Ben je bekend met de HACCP regels? Maak je graag deel uit van het maken van een mooi product? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

 • Je voert reinigingswerkzaamheden uit en of controleert of de machines en/of werkplek overeenkomstig de schoonmaakinstructies zijn gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Je voert de op- en afbouw uit van één of enkele machines of delen van productielijnen aan de hand van proceslijsten.
 • Je regelt het tempereren, mengen, malen en afwegen van diverse grondstoffen voor productie.
 • Je vult de apparatuur bij met grondstoffen zodanig dat de productie ongehinderd door kan gaan.
 • Je beoordeelt de kwaliteit op uiterlijk aan de hand van normen (geldende HACCP-, bedrijfs- en hygiëneregels, alsook de voorschriften met betrekking tot ARBO (veiligheid) en milieu), het verwijderen van niet correcte producten en waarschuwen van de Teamleider of Lijnoperator bij (grote) afwijkingen.
 • Je bedient, vult bij en controleert één of enkele machines voor bewerking van grondstoffen zoals mengen, verhitten en verkleinen.

NewForrest, de fingerfood specialist

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat appetizers steeds relevanter worden. Het is onze missie om onze premium producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 80 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een 28- tot 40-urige werkweek op onze locatie in WIjk bij Duurstede. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2- of 3-ploegendienst en indien noodzakelijk in het weekend. Jij krijgt binnen NewForrest de mogelijkheid om jezerlf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. We bieden een marktconform salaris en een vaste eindejaarsuitkering.

Geïnteresseerd?

Zie jij het helemaal zitten om de kwaliteit binnen NewForrest te waarborgen en herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan via onze website www.newforrest.nl/nl/contact#vacatures

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cindy Prijs, Medewerkster Personeelsplanning, via telefoonnummer: 088-7676753.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services